Vi analyserar färgämnen, konserveringsmedel och sötningsmedel i flertalet livsmedel, se menyn till höger.
Färgämnen
- Antocyaner (E 163)
- Astaxantin
- Kantaxantin (E 161g)
- Bixin
- Kurkumin
- Sudanfärger
Konserveringsmedel
- Nitrit
- Nitrat
- Sulfiter
- Bensoesyra (E 210)
- Sorbinsyra (E 200)
- kaliumsorbat (E 202)
- natriumbensoat (E 211)
- p-hydroxibensoesyraestrar (E 214, E 215, E 218, E 219)
Sötningsmedel
- Acesulfamkalium (E950)
- Aspartam (E 951)
- Sackarin (E 954)
- Cyklaminsyra, cyklamater (E 952)
- Polyoler (laktitol, maltitol, mannitol, sorbitol, xylitol, isomaltol)
- Neohesperidindihydrochalcon/neohesperidin (E 959)