Vi analyserar färgämnen, konserveringsmedel och sötningsmedel i flertalet livsmedel, se menyn till höger.

Färgämnen

  • Antocyaner (E 163)
  • Astaxantin
  • Kantaxantin (E 161g)
  • Bixin
  • Kurkumin
  • Sudanfärger

Konserveringsmedel

  • Nitrit
  • Nitrat
  • Sulfiter
  • Bensoesyra (E 210)
  • Sorbinsyra (E 200)
  • kaliumsorbat (E 202)
  • natriumbensoat (E 211)
  • p-hydroxibensoesyraestrar (E 214, E 215, E 218, E 219)

Sötningsmedel

  • Acesulfamkalium (E950)
  • Aspartam (E 951)
  • Sackarin (E 954)
  • Cyklaminsyra, cyklamater (E 952)
  • Polyoler (laktitol, maltitol, mannitol, sorbitol, xylitol, isomaltol)
  • Neohesperidindihydrochalcon/neohesperidin (E 959)